Nyheter

Her finner du litt uformel informasjon om hva som skjer i Strengelaget, og med de enkelte medlemmene. Kort sagt, litt om alt ! Noe som bør inn ? send en SMS til 90556131 !


03.12.09
Den største nyheten er vel i grunnen at jeg er inne og skriver her igjen. Har vært alt for slapp med dette i det siste. Ellers er Viggo på vei tilbake etter et sykefravær og Tom Erik har operert menisken. Vi er på Pavarotti i ny og ne, ellers er det lite spilling om dagen.

21.07.09
Har mottatt intervjuet fra Radio +, men filen er dessverre så stor at vi ikke har fått lagt den ut (foreløpig). Forsøker å finne en møte å løse dette på.

19.07.09
Ferdig med spillejobb på Fossekleiva med en sommerpreget besetning, og med langt mere elektrisk lyd enn det strengelaget vanligvis leverer. For at strengelaget skal beholde sin profil vil denne besetningen øve videre som et eget band i fremtiden. Navn og andre detaljer om gruppa kommer senere.
Kleiva Strengelag derimot vil fremover bestå av Arild Moe, Viggo Moe, Thor Eivind Stake og Børre Hermansen, og vi skal levere akustisk musikk fra vokal og strengeinstrumenter slik dere er vant til

17.06.09
Lenge siden jeg har skrevet her nå. Nyheter, jo da, Kleiva Strengelag blir spilt på Radio + i Oslo om dagen, og på fredag (19/6) skal jaggu Børre og Arild inn til studio i Oslo for intervju. Spennende, skremmende og jæ.... moro
Intervjuet kan høres på www.carambolegroup.no kl 11:00.
Klikk på nettradio (krever ganske oppdatert nettleser).

22.10.08: Ingen store nyheter akkurat. Vi spiller både fredag og lørdag denne helgen. Fredag er det privat og lørdag er det Pavarotti igjen. Ellers er vi booket for en liten turne til Sandefjord, Oslo, Bergen og Trondheim i november.

Ellers har jeg fjernet siden med instrumenter fordi vi har skiftet enkelte bandmedlemmer, og ikke klart å holde den oppdatert. Denne siden kommer nok inn igjen.

06.10.08: Ja, det er i grunnen ikke så mange nyheter å skrive om for tiden. Vi er inne i en stille periode, og oppdateringene av hjemmesiden har vært litt sparsomme, men det skal vi forsøke å gjøre endringer på. Den største nyheten er at vi snekrer julegaver om dagen, men det kommer vi tilbake til i November. Uansett, ha en flott høst, så sees vi på Pavarotti !!!

04.09.08: Det er veldig leit å fortelle alle våre venner at Vidar har bestemt seg for å slutte i Kleiva Strengelag ! Vi har hatt det vanvittig hyggelig med Vidar, og er lei oss for at han slutter, men avgjørelsen er tatt og det er lite vi kan gjøre med det !

På den andre siden er det hyggelig å fortelle at vi har avtalt med Thor Eivind Stake at han overtar som bassist etter Vidar. Thor Eivind spiller med Erland Evjen og Dog & Beggar Band så her kan det bli noen kollisjoner som vi tenker å løse med Vidar på reservebenken, slik at alle får sitt.
 

13.05.08: Har endelig fått klarhet i at alt er i orden med opptak av spillejobben på Pavarotti 31.05.08. Kanskje ender dette opp i ei live-plate utpå høsten. Dett blir moro !

04.05.08:  Ny side er lagt inn med Tom Eriks innlegg om låter vi spiller, musikksjangere og en del musikkhistorie. Og tar jeg ikke feil kommer det mer her. Følg med på "Tom Eriks Side"
 

30.04.08: Siden vi i KSL har en måned fri vil vi reklamere litt for andre artister. Lørdag 24. mai, kl 21-0230, spiller The Shakin' Night Cats på Det Gylne Anker i Svelvik- denne gang med Sverre With på gitar. Verdt å høre !!

 


 • 13.04.08: En stor musikalsk nyhet, Grayson Capps kommer tilbake på Buddy torsdag 8. og fredag 9. mai. Torsdag er det rolig lyttekonsert og fredag med fullt band. Anbefales på det sterkeste. Se linker nedenfor:
  Graysons hjemmeside: http://www.graysoncapps.com/

 • Buddys hjemmeside: http://www.buddyscene.no

 • 16.03.08: Vi har endelig fått bestilt nytt sceneteppe med egen KSL logo. Slik ser den ut. Tøfft !!!?!

   

 • 26.02.08: Hermansen har kjøpt en Zoom H4 Portable Recorder og i går spilte Viggo inn to Ole Paus låter som er lagt ut på hjemme-siden under "Lyd og Bilde". Fantastisk lyd på en enkel innretning.
   

 • Fredag 08.02.08: Vi har startet forberedelsene til "Varden Gitar Festival" som blir 5/4. Informasjon legges ut på hjemmesiden så snart vi er klare. Sett av datoen.
   

 • Torsdag 14.01.08 skal Viggo og Børre spille på Buddy på en liten hyggekveld. Dette blir spennende med et rolig repertoar, og forhåpentligvis god stemning.
   

 • Når vi var på tur til Rondane i august 2007 fikk vi treffe Josefine fra Kilimanjaro som driver et privat barnehjem i dette området, og som samarbeider med Turid og Inge på Rondetunet. Prosjekter har fått egen hjemmeside som ligger her:
  http://www.rondane-kilimanjaro.org/index.htm
  Dette prosjektet oppfordrer vi alle som vil bidra, og som vil være 100 % sikre på at 100% av pengene kommer til rett sted, til å støtte med f.eks kr 100,- pr. måned. Betalingsinfo finner dere på prosjektets hjemmeside.
   

 • Hellbillies konsert på union lørdag, og strengelaget kommer til å være representert.
   

 • Børre Mortensen deltok på øving sist onsdag (21/11) og deltar også førstkommende onsdag. Arild driver å farter utenlands og Mortensen stepper inn med eminent solospill i mellomtiden. Tom Erik har begynt i lære og er ivrig bisitter på våre øvinger. Veldig hyggelig og med lave skuldre.
   

 • Øving igjen onsdag 07/11. Vi skal spille på Pavarotti på lørdag med "lånt" bassist. Thor Eivind som vanligvis spiller med Erland Evjen (men også med oss innimellom) skal være med, og vi må spille gjennom et lite knippe låter. Og kanskje vi får besøk av Tom Erik og Blondi.
   

 • 31/10: Vidar på konsert med Jonas Fjeld og og en gjeng fra North Carolina
  01/11: Hermansen på konsert med Erland Evjen og Thor Eivind Stak
  02/11: Vidar på Pink Floyd konsert med High Hopes
  Stor konsert aktivitet om dagen, men det gjelder å få impulser.
   

 • Øving i går 24/07. Tom Erik var innom, og Thor Eivind var med, og hadde med ny hatt til Viggo. Litt slapp i bremmen, men det går seg til. Hatten altså, ikke Viggo. Thor Eivind skal jo spille den 10.11 på Pavarotti. Veldig hyggelig, og mange av de gamle gode "kleiva"-låtene på spillelista til neste gang.
   

 • 18/10: Opptak hjemme på kjøkkenbenken med en ZOOM digital recorder lånt av Rune Jahnsen. Liten maskin med en fantastisk lyd. Veldig moro å høre seg selv med bare sang og  kassegitar, helt uten effekter. Kanskje jeg legger ut en liten smakebit en dag. Børre H.
   

 • Onsdag 17/10 øver vi som vanlig på Varden. Tom Erik N. har meldt sin ankomst som bisitter. Artig !
   

 • Arild skal ut på verdensturnè i månedsskiftet oktober - november. Ikke med Strengelaget men med Mitsubishi. Vi andre reiser ikke noe sted.