Venners-venners fest

UNION SCENE

Lørdag 21. mars 2009

En unik mulighet til å oppleve noen av Drammen band på nært hold sammen med venner og kjente

Dørene åpner kl. 20:00 og musikken starter ca kl. 20:30

Kleiva Strengelag

Kleiva Strengelag er kveldens yngste band, men snart tre år gammelt. Strengelaget har et rikt utvalg av låter, men hovedtyngden ligger mot country, folk og blues. Det mest spesielle med Strengelaget er at, foruten munnspill, er alle instrumenter strengebasert.

Adams Epler

Adams Epler startet opp for over 10 år siden der formålet var å ha det moro på gutterommet.  Dette utviklet seg fort og spilleoppdragene begynte å komme. Vi er 6 spilleglade gutter som spiller det meste av musikk likt av mange, en blanding av rock'n roll og låter der en lett får lyst til å synge med.  

Remme Brothers Band

Remme Brothers Band har base i Lier og består av dyktige musikere med lang fartstid i det norske musikk-miljøet. RBB spiller variert musikk, basert på 70-talls inspirert sørstatsrock og blues, og beveger seg fra rolige blueslåter via og et langt stykke inn i rockens verden. Og det svinger!

The Shakin` NightCats

The Shakin` NightCats ble dannet høsten 1999, som et rendyrket Rock`n Roll band. NightCats spiller nokså rendyrket 50-talls rock`n roll. NightCats spiller også en del egne låter, skrevet av bandets vokalist Arne Larsen.

Inngang kr. 150,-. Aldersgrense 18 år

NB! BiIletter kjøpes direkte hos UNION SCENE på
http://www.unionscene.no/billetterpaanett.cfm
 

Dørene åpner kl. 20:00 -  Baren er åpen til 03:00

Vi sees på
UNION SCENE