Hvem er vi ?

Kleiva strengelag startet, som historien forteller, opp nærmest ved en tilfeldighet med en spillejobb på Fossekleiva Kultursenter. Sammensetningen er imidlertid ikke tilfeldig. De fleste av oss har kjent hverandre i mange år, og har spilt sammen på noen arrangementer tidligere.

Vi tar på oss spillejobber for folk som vil ha det moro på fest. Vi er gjerne tre eller fire, gjerne forsterket med trommer hvis det er behov. Det er imidlertid ingen ting i veien for å opptre alene eller som duo dersom det er ønskelig. Ta kontakt så kan vi snakke om opplegget. Du finner våre kontaktopplysninger på siden som heter kontakt oss / linker.

Hvem er vi så da ?

Børre Hermansen
¨Hermansen er en av Kleiva Strengelags vokalister, og spiller 6 og 12-strengs gitar og munnspill. Børre har tidligere spilt i duo sammen med Runar "Bally" Gundersen og Børre Mortensen.

Viggo Moe
Kleiva Strengelags "grand old man". Viggo er en kløpper på blues-harp, spiller gitar, banjo og synger i Strengelaget. Tidligere har Viggo spilt i "Fulle Fem" og "No Limit". Vårt første møte med Viggo var da vi gikk i kortbukser og Viggo spilte griseviser på ungdomslaget på Varden.

Arild Moe
Arild er strengelagets sologitarist og mandolinist. Arild bidrar også med sang og koring. Han har bakgrunn fra grupper som "Fulle Fem", Larsen Trestjerners" og "Shakin Night Cats". Arlid spiller alt som er, men den store "foten" får han når det er blueslåter som ljomer fra PA`en.

Thor Eivind Stake
Thor Eivind er bassist med el.bass og ståbass, med bakgrunn fra blant annet "The Shakin NightCats", "Erland Evjen Band" og "Dog & Beggar Band". Med Thor Eivind i ryggen er grunnkompet alltid sikret.

Tom Erik Nøkleby
Kleiva Strengelag har innvilget plass til en rytmegitarist. Tom Erik er en hyggelig person som har kjøpt sin første gitar, en flott Høfner som han har døpt "Blondie", antagelig fordi den er i hel naturell lønn, og fordi vokalisten i Blondie, Debbie Harry, er jævlig pen ...eh ... ? Like etterpå kjøpte Tom Erik seg en ny sort Takamine som han synes var uendelig tøff. Og som om ikke det var nok kjøpte gutten jaggu meg en usa-importert Martin HD-28, et skikkelig prakteksemplar. Gutten er i ferd med å etablere seg i samlergruppa.
 

Og de som hjelper oss er:
Vi er i tillegg så heldige å ha Freddy Schaal på trommer og Vidar Kvam i reserve på bass når det trengs.. Disse gutta stiller opp når vi trenger å øke besetningen, eller trenger stand in på bassfronten.