Bilder
Her følger noen bilder fra tidligere spillejobber, og andre ting som er verdt et lite bilde. Send oss gjerne gode bilder på en e-post.


Foto: Idar Flor

Det har vært stille på bildefronten lenge. Lover bot og bedring. Her er i alle fall et bilde fra Blaa Aften i hagan til Rune Jahnsen. Kleiva Strengelag, Dog & Beggar Band og Monsters Unleashed. Kjempehyggelig kveld som alt for mange gikk glipp av.
 


Foto: ?
Åspaviljongen påskeaften 2011. Hele gjengen var samlet og jaggu kom det ikke forl å hørte på også. Utrolig moro når ca 800 samler seg i påskesola.
 


Foto: Idar Flor
Kleiva Strengelag med elektrisk blues-set på Blaa Aften 29. august 2009. Nøkleby og Persson bisto med fengende rytmer. Litt uvanlig, men kult ! Ruskete vær og litt mindre folk enn vanlig, men god stemning ved Steglevannet også denne kvelden.
 


Foto: Svein Kåre Melby
Sommerfest på Fossekleiva 18.07.09 med Børre Mortensen, Christer Persson, Thor Eivind Stake, Tom Erik Nøkleby og Børre Hermansen. Mye folk og veldig hyggelig fest. Takk til alle i Fossekleiva og til publikum som gjorde hele festen.
 


Foto: Kjell Norman Nilsen
Påskehygge i solveggen på Skioldhytta langfredag (10.04.09). Ca 70 store og små fant veien inn på skauen denne fine ettermiddagen ......


Foto: Idar Flor
........ og påskehygge på Pavarotti 11.04.09 (påskeaften) med Mortensen, Jahnsen, Persson og Hermansen. Ikke Kleiva Strengelag, men veldig hyggelig ettermiddag, og veldig hyggelig publikum


Foto: Idar Floor
Union Scene 21.03.04 ! Dette ble en stor dag for oss i Kleiva Strengelag. 900 mennesker deltok på det som ble en fantastisk fest .....


Foto: Idar Flor
... og her er de andre som deltok, Adams Epler, Remme Brothers Band og The Shakin NightCats .... flinke musikere, en hel haug med folk, og ikke minst konfransier Rune Jahnsen. Takk til alle andre for at vi fikk være med. Dette var fantastisk moro !!


Foto: Lisbet Tønnesen
Strengelaget under juleavslutning på Pavarotti 20. desember 2008. Viggo avsluttet året med "Marys Boychild" og vi andre bare tok oss ut i fine hatter. Nok et fantastisk år unnagjort !


Foto: Lisbet Tønnesen
Svelvikdagene den 09.08.08 med stor scene og Jan Skattør bak lydspakene. Vi hadde fantastisk scenelyd, og det hadde vist publikum også. Takk til Jan ! ...og takk til publikum som gjorde dette til en trivelig ettermiddag !


Foto: Lisbet Tønnesen
St.Hans spillejobb utendørs på Det Gylne Anker i Svelvik 21.06.08, med Arild Hushovd som stand-in for Arild Moe. Veldig hyggelig ettermiddag ved Svelvikstrømmen.


Foto: Lisbet Tønnesen
Nok en hyggelig ettermiddag med liveopptak på Pavarotti 31.05.08, med gode venner av strengelaget på bordet nærmest scenen. Ertesuppe, øl og full fart som vanlig.


Foto: Lisbet Tønnessen
Hyggelig kveld bak søylen på Det Gylne Anker 26.04.08. Nok en flott kveld med noen kjente og mange andre. Eksepsjonelt bra kveld i følge Lisbeth Friberg som driver "ankeret". Vi er tilbake 21. juni 08 !

 Foto: Jon Knutsen
Stor spilleglede på Varden 05.04.08. Det ble litt av en fest med både Band Bikjer og Natt-Katter. lys og røyk og en hel haug med hyggelige mennesker....

Foto: Jon Knutsen
.... og her er hel gjengen som bidro med musikalske innslag. Takk til alle for nok en fin musikkopplevelse. Når blir neste gang ?
 


Nytt sceneteppe i produksjon hos Jann Bordevik i Lier. Vi ser frem til å bruke dette for første gang på Pavarotti lørdag 22.03.08
 


Pia har akkurat designet de nye dænsebænd-dressene til Kleiva Dænselag. Disse kan sees på Varden neste fredag. Legg spesielt merke til de trendy rosa joggeskoa til MortensenFoto: Idar Flor
Kleiva Strengelagsmedlemmer i aksjon på Buddy torsdag 27.12.07. Trivelig kveld med Rune Jahnsen og Lise Lotte Schmitz. Takk til Idar Flor for flotte bilder.


Mortensen har deltatt på er par øvinger i det siste og som vanlig stilte han med en del utstyr, men bare med ca. halvparten av det som er tilgjengelig.


Week-end tur til Rondane 31/8 til 2/9-07. Viggo mistet hue utpå kvelden men heldigvis fant vi det igjen og fikk det på plass før det ble vesentlige varige mèn

Etter at hue var montert forsøke Viggo å imponere damene med eminent Banjospill, uten at det virket noe særlig. Men, når det ikke virket på damene, så ga`n seg ikke med det nei !.

Lørdag 25.08.07

Foto: Idar Flor
"Blaa Aften" på Skioldhytta ved Steglevannet på Konnerudskauen. Dette er nok den tøffeste spillejobben så langt i Strengelagets (korte) historie !
Jann Bordevik kjørte røyk og lys til den store gullmedalje. Strengelaget, Dog & Beggar Band, Finn Kristiansen (85) og Roar B. Johansen sto for det kunstneriskeFest hos Anne og Ole Rontèn med ca 110 mennesker, store telt, grillmat og Kleiva Strengalag sammen med Dog & Beggar Band. Fra oss stillte Børre Mortensen, Arild Moe, Vidar Kvam og Børre Hermansen, forsterket med Dag Ivar Caspersen. Dog & "Bonstad" Band bestå for anledningen av Rune Jahnsen og far og sønn Bonstad. Oles svoger Runar Brekke sto for kveldens gjesteopptreden


Kleiva Strengelags 1-års jubileum i Fossekleiva lørdag 14.07.07. Mer enn 250 gjester og stor stemning. Originalbesetningen var på plass med Mortensen, Moe og Hermansen i tillegg til Arve Kristoffersen på trommer og Thor Eivind Stake på bass.Kleiva strengelag med gjesteartister underholdt i partyteltet til Arild Moe på hans forsinkede 50-års lag 30.06.07 (skal si karen holder seg godt du). Nina Moe bidro med nydelig sang på Tir`Na Noir og Lift Me, Hans Petter (?) spilte blues-harp til stor applaus, og Roar Johansen og Rune Jahnsen dro en del låter fra sine repertoarer assistert av KSL. Takk for deltagelsen, og takk til Arild og frue for flott fest.


Utendørs på Fossekleivafestivalen 26.05.07. Et arrangement som fortjener mer folk, men allikevel var det god stemning. Innendørs i puben på kvelden med langt mer publikum og topp stemning....

og som vanlig dukket det opp en gjesteartist. Rune Jahnsen fremførte Baladen om Fredrik Åkare ..., Vincent og Sjela til Skiold. Takk til Rune som er sporty og stiller opp.

Elisabeth Andreassen sammen med Viggo Moe, Vidar Kvam og Arild Moe på Pavarotti 24.03.07. I tillegg bidro Dag Ivar Caspersen på banjo og Arve Kristoffersen på kubjelle fra sidelinja. Nok en fantastisk ettermiddag.


og stemningen blant publikum var det som vanlig ikke noe å si på !!!

Strengelaget i aksjon på Buddy ettermiddagen den 3. februar 2007. Kanongigg med stinn brakke. Faktisk så stinn at vi er i tvil om det noen gang har vært stinnere. Uansett, topp publikum, topp stemning, topp lydmann (Arnfinn Ustad). Takk til Margrethe for Bookingen og til fotograf Idar Flor for mange fine bilder! Dette var skikkelig moro !

Og som sedvanlig dukket det opp en gjesteartist også denne kvelden. Dag Ivar trakterte banjo på "Pay me my money down". Faktisk så bra at dette også ble et av kveldens ekstranummer.


Pavarotti lørdag 27.01.07. Nok en lørdag med stemning i taket til tross for vinterkulde og frostrøyk i deler av lokalet. Utrolig hyggelig at så mange trosset kulda og møtte opp. Også denne gangen hadde vi gjesteartist på scenen under avslutningsnummeret (får vi navnet kommer det med senere).

Link til siste spillejobb på Pavarotti, trykk her

Kleiva Strengelag med Moe, Hermansen og Kvam under oppdrag for Mitsubishi / Motorpart på Clarion Hotell på Gardermoen 21. januar 2007. Sologitarist Moe var ikke helt tilstede da bildet ble tatt. Artig oppdrag med klar overvekt av mannlige deltagere, men allikevel god stemning og dans på bordet.

Det er ikke ofte vi reklamerer for konkurrentene med bilder, men Hans Cato  Kristiansen og Audun Mellesmo var en stor opplevelse for alle fremmøtte (og det var mange). Briljant håndtering av instrumenter og fantastisk sang. Eagles`s Desperado i finalen fikk stemningen i taket. Disse gutta håper vi å få tilbake på Pavarotti.


Pavarotti igjen 11.11.06. Arild Moe på gitar gjorde en meget god figur. Den sedvanlige ertesuppa smakte, øl og vin ble servert og publikum koste seg utover ettermiddagen. Stemningen steg og som vanlig ble også dette en flott kveld.

Stemningsfullt i Fossekleiva 21.10.06. Nok en fantastisk kveld med
gitar, banjo, munnspill og sang, et flott publikum og som vanlig et
meget hyggelig vertskap.

Nærbilder av fansen. Lisbeth og Thomas hadde kommet helt fra
Hønefoss mens Lena og Kjell og mange andre kom fra Drammen,
Sande, Lysdalen, Svelvik, Berger og sikkert mange andre steder.
Vi takker som vanlig alle fremmøtte.


Mortensen og Moe i fri dressur på Pavarotti 14.10.06. Hermansen
med bassist Vidar Kvam og gjestegitarist Robert. Nok en lørdag med
stemning som sto i taket. Det ble suppe, øl, blues med Robert og en
time overtid denne lørdagen.

Mortensen, Moe, Stake og Hermansen på Pavarotti Lørdag
07.10.06. Mye folk, ertesuppe og stor stemning. Noen måtte
sitte i trappa for å få plass, men det blir like hyggelig uansett.

Her ser vi Mortensen under øving i sitt eget hjem. Ut fra omgivelsene
skulle ingen tro at dette er en "rocker". Medarbeider på prestekontoret
er vel mer nærliggende.

Mortensen og Hermansen i fri utfoldelse i storsalen på Fossekleiva

Hele Strengelaget forsterket med Arve Kristoffersen på trommer og
Thor Eivind Stake på bass i storsalen på Fossekleiva

En tørst Børre Mortensen etter nok en vellykket solo. Det å være
sologitarist er ingen spøk (selv om vi spøker en del med det).

Børre Hermansen og Viggo Moe i sving under Drammen Bandys
avslutningsfest på Sport`n, assistert av Arve Kristoffersen på
trommer og Arvid Haugaard på bass (ute til venstre)

En blid Børre Hermansen etter at han akkurat har spilt og sunget
en hel låt uten feil.

Sologitarist Mortensen i sving en varm sommerdag i puben på
Fossekleiva.

Viggo i et åndelig øyeblikk. Ved første øyekast kan det se ut som
om Viggo har falt i søvn, mens han i virkeligheten forsøker å oppnå
nærkontakt med gitaren gjennom håndspåleggelse.

Hermansen med vokal og gitar i Puben på Fossekleiva. Det er
seint på kvelden og Hermansen er varm i luggen.
 

Dette er Kleiva Strengelags første offisielle bandbilde.
Bildet er tatt ute på prærien i Tennessee. En kan se av skyene at det drar seg til med storm, og i bakgrunnen kan man se de berømte telegraflinjene til Kansas City. Bildet ble  tatt sammen dagen som vi skulle spille i ”Grand Ole Opry”. Jobben ble dessverre avlyst grunnet været.